« Terug

Hargen Sail

Hieronder staat het zeilprogramma voor Hargen aan Sail 2019. Naast het zeilprogramma is er ook een programma van het hele Hargen aan Sail weekend. Dit programma is zo samengesteld dat zowel de zeilers, als de toeschouwers van jong tot oud, een goed en gezellig weekend kunnen hebben. Voor het sociale gedeelte is er de feesttent met 3 avonden (live) muziek. De entree is gratis.

Zeil programma

Vrijdag 5 juli 2019
Vanaf 18:00 uur bootvervoer naar het strand

Zaterdag 6 juli 2019
Vanaf 08:00 tot 10:00 uur bootvervoer naar het strand
11:00 Briefing door wedstrijdleiding
12:00 uur start wedstrijd

Zondag 7 juli 2019
Vanaf 08:00 tot 10:00 uur bootvervoer naar het strand
11:00 uur vervolg wedstrijd
ca. 17:00 uur Prijsuitreiking bij het clubgebouw

Hargen Sail is het derde Klasse evenement voor de Dart 18. Meer informatie hierover vindt je op de website van de Dart Klasse Organisatie.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Ad de Boer
E wedstrijdleiding@cat72.com
T 06 101 302 62

 

Wedstrijdleiding en veiligheid

De wedstrijdleiding wordt verzorgd door de Catamaranclub 7.2 Hargen aan Zee. Veiligheid voor de deelnemers staat voorop. Om geen risico’s te nemen is er tijdens de regatta een veiligheidsploeg op het water aanwezig met meerdere rubberboten. De KNRM luistert en kijkt mee vanaf het strand.

Lokale Wedstrijd Bepalingen (LWB) – Volgt

Standaardwedstrijdbepalingen – Volgt

 

Algemene informatie

In samenwerking met Stichting Hargen aan Sail hebben we voor het goede verloop van vervoer naar en van het strand een briefing geschreven met het verzoek u hier aan te houden. Voor al het overige wordt u op het strand geïnformeerd.

Zaterdagochtend bij aankomst op de Hargerstrandweg wordt u opgevangen door iemand van de Catamaranclub 7.2 en volgt u de instructies op die u van hem / haar krijgt. Als u vrijdagmiddag of zondagochtend aankomt kunt u bellen met Ronald Mink 06 121 900 57, om aan te geven dat u opgehaald kan worden vanaf de parkeerplaats.

U zet uw catamaran neer op de plaats volgens instructies, op het parkeerterrein kunt u parkeren, vergeet niet uw waardevolle spullen uit de auto te halen en uw auto af te sluiten.

Wanneer uw catamaran is aangehaakt voor vervoer naar strand dient u bij dit transport zelf mee te gaan met uw catamaran en vervoerder.

U en uw catamaran dienen zaterdag of zondag vóór 10.00 uur op strand aanwezig te zijn. Na 10:00 uur mag er niet meer over het strand worden gereden.

Het secretariaat voor inschrijving bevindt zich op de clubaccommodatie Catamaranclub 7.2 Hargen aan Zee.

Afvoer van boten is zondag vanaf 18.00 uur. Dit is onder voorbehoud, de werkelijke tijd wordt zondag bekend gemaakt na de prijsuitreiking.

De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, diefstal of ongelukken. Elke deelnemer doet mee op eigen verantwoording.

 

Overnachten

Bent u catamaran zeiler of deelnemer aan een van de andere door Hargen aan Sail georganiseerde sporten? Dan kunt u er voor kiezen om te kamperen op het sportterrein van voetbalvereniging Duinrand S aan de Smeerlaan 2 in Schoorl, op 5,5 kilometer vanaf het strand van Hargen. U bent welkom van vrijdag 16.00 uur tot en met de maandagochtend. De kantine van de voetbalvereniging is in het weekend open voor ontbijt en ’s avonds een drankje. Tevens zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig. Kamperen kost 5 euro per persoon per nacht.

Tot ziens, tot Hargen!

'Hargen aan Sail het leukste zeil- en feestevenement van Nederland'

Scroll to top